11 juli is het zo ver De eerste pony instructieweek gaat beginnen!

Pony instructieweek

11 juli is het zo ver…de eerste pony instructieweek gaat beginnen!

Met heel veel enthousiasme hebben we de weken voorbereid en we gaan de weken met plezier tegemoet. We beginnen de eerste ponyweek van de zomervakantie. Jullie horen die maandag welke pony jullie rijden. Alle kinderen zijn maandag 11 juli van harte welkom om 10.00 in de kantine van manege Hitland, daar worden de pony’s en paarden ingedeeld. Mocht u uw kind eerder willen brengen door omstandigheden, dan kan dit natuurlijk hou er dan wel rekening mee dat de verantwoording dan nog bij de ouders ligt omdat er vanaf 10.00 uur deskundige begeleiding bij de kinderen is.

Geef nog even voor de zekerheid door of er allergieën en/of bijzonderheden betreft het eten zijn dan houden we daar rekening mee. Ook de eerste maandag als jullie komen een briefje inleveren met jullie naam, het huidige bereikbare 06 nummer en het nummer van de huisarts. We gaan er van uit dat we dit niet nodig hebben maar toch voor de zekerheid doorgeven. Werkende ouders, als jullie de kinderen wegens omstandigheden eerder willen brengen kan dit natuurlijk! En ook evt. later ophalen maar wel even aan ons doorgeven alstublieft. De dag duurt tot na het avondeten, dit zal ongeveer om 17.15 zijn.

Vergeten jullie geen cap mee te nemen en alvast je naam er in schrijven? (ook in je laarzen). Doe dit ook met eventueel poetsspullen, halster, touw, als je die mee wilt nemen, dit is om misverstanden te voorkomen. Iedereen neemt ook een grote tas (voorzien van naam) mee waar al deze spullen in kunnen zodat alles niet los over de hele manege komt te slingeren, Rijlaarzen of goede rijschoenen met chaps is verplicht! GEEN gymschoenen !!! Op manege Hitland zijn rijlaarzen en caps te leen.

Nemen jullie a.u.b. geen waardevolle dingen mee, alle begeleiding is in het bezit van een mobiele telefoon als er in tijd van nood of heimwee even naar huis gebeld moet worden. Het is heel storend voor de groep als er steeds van en naar huis gebeld wordt tijdens de activiteiten door de kinderen en ouders. Dus laat je telefoon gewoon veilig thuis.

Bij mooi weer is het mogelijk dat we met de kinderen naast het pony rijden ook nog gaan zwemmen, houden jullie er rekening mee door voor de zekerheid elke dag een handdoek en zwemkleding mee te geven. (behalve bij regen). Eigen eten en drinken meenemen mag natuurlijk maar eten en drinken en lekkers krijgen jullie van ons.

Vrijdag aan het einde van de middag begin van de avond is er bonte avond op manege Hitland!!! tot ongeveer 18.00 de kinderen hebben dan ook al gegeten. Studeer met jullie vriendinnen of alleen een te gekke act in en wie het beste en origineelste is kan een prijsje winnen. (mag een dansje, goochelact, zangact zijn of quiz….maakt niet uit). Ouders, opa’s en oma’s mogen natuurlijk ook kijken !

Wij verzoeken iedereen om op de deelname lijst even goed te kijken of alle gegevens wel zijn doorgegeven, bijv. telefoonnummers, medicijngebruik, zwemervaring etc. Ook heeft nog niet iedereen het (volledige) bedrag aan ons betaald, willen jullie daar alstublieft zorg voor dragen voor aanvang van de ponyweken? Restant contant betalen aub.

Onze begeleiding bestaat uit erkende instructrices, allen in het bezit van BHV en EHBO diploma.

Wij wensen jullie veel succes en plezier deze ponyweken!

Team Hitland / Parkzicht

Marjolijn, Annemieke, Caroline, Esmay, Anita, Geraldine en Jeannette