Annemieke Buizer overall kampioen in de Z1 Oud-Beijerlandse dressuurdagen

Een super prestatie van Annemieke Buizer. Voor het eerst Oud-Beijerlandse dressuurdagen gereden met haar knappe schimmel Givency in het Z1. Deze vinden plaats op het Hippisch Centrum Hoeksche Waard.

Zaterdag 2x  de 1e plaats behaald met maar liefst 259 & 241 (6 winsten dik 76% en ruim 70%) en daarmee een les van Stephanie Kooijman gewonnen! En ’s avonds 3e geworden in de in de kür op muziek !

Zondag 2x de 1e behaald met 249,5 & 240 (weer 6 winstpunten 73% en 70%) en daarmee de Cees Beljaars dagprijs gewonnen, een gaaf hoofdstel en dekje en bon voor aquatrainer. Met alles de overall kampioen geworden van het Z1 op de Oud-Beijerlandse dressuurdagen.

Annemieke Buizer is nu lekker een paar daagjes vrij en gaat dan weer trainen met Judy Arbouw voor de CHIO voorrondes! Het was een leuk en gezellig concours en gezellig dat er een hoop kwamen kijken!

Op dit moment zijn wij telefonisch slecht bereikbaar in verband met een storing. Ziggo is bezig om dit op te lossen. Wij zijn bereikbaar per email op info@mdekoning.nl of via het contactformulier op deze website AnnemiekeBuizer Oud-Beijerlandse dressuurdagen AnnemiekeBuizer Oud-Beijerlandse dressuurdagen AnnemiekeBuizer Oud-Beijerlandse dressuurdagen AnnemiekeBuizer Oud-Beijerlandse dressuurdagen AnnemiekeBuizer Oud-Beijerlandse dressuurdagen