Freestyle For Kika

Annemieke Buizer rijdt freestyle voor kika!

21 September werd er een groot evenement georganiseerd op Hippisch centrum Dordrecht. 15 nationale en internationale ruiters reden een kür op muziek (van sponsor en kur maker Theo Holstein) voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) en streden om de Freestyle For Kika Award,die werd gewonnen door Melanie Mouthaan vanwege de meeste sponsors en bedrag.

De ruiters hebben individueel sponsors gezocht voor kika ,en konden vanaf €2 sponsoren en doneren aan kika,de ruiter/amazone met de meeste sponsors won de kika award die werd uitgereikt door Britt Dekker.Uiteindelijk ging het om het totaal bedrag wat de ruiters voor het goede doel bij elkaar reden en dat was in bijna € 20.000

Annemieke reed met ruim 238 sponsors van o.a Manege Hitland en Pensionstal Parkzicht een mooi individueel bedrag bij elkaar van ruim €1400 voor het goede doel. “De reden dat ik voor kika rijd is dat ik het een heel goed doel vind en kinderen niet ziek horen te zijn. Jaarlijks sterven er helaas nog teveel kinderen aan ,en om zo ook financieel een stukje bij kunnen dragen aan onderzoeken die een stapje dichterbij genezing kunnen komen.”

Freestyle For Kika Freestyle For Kika Freestyle For Kika Freestyle For Kika Freestyle For Kika Freestyle For Kika