Annemieke en Caroline beide door naar de Kringfinale

Annemieke Buizer is door naar de kringfinale! Afgelopen zaterdag 10 december heeft ze de 2e kringselectie in de M2 gereden. Ze heeft een 2e plaats behaald met 190 punten en een 1e plaats 188,5 punten. Met wat dingetjes en grote omspring fout geen super scores maar komende weken weer even verder trainen. De wedstrijd vind plaats op Hippisch Centrum Bodegraven en werd georganiseerd door ruitersportvereniging Les Chevaliers.

Caroline Buizer is na 9 jaar weer voor het eerst op wedstrijd gegaan (10 december). Ze is in de L2 gestart met lieve BeFair (het paard van Annemieke Buizer waar ze subtop wedstrijden mee reed). Caroline is, boven haar verachting zoals ze zelf zegt, 2x eerste geworden met 220 en 217 punten. Ze is onwijs trots op Faire’tje ??. De wedstrijd vond plaats bij Hippisch Centrum GoldenWay Stables in Woubrugge en werd georganiseerd door de rijvereniging van GoldenWay.

Annemieke Buizer met Givency en Caroline Buizer met BeFair zijn beide door naar de Kringfinale die in januari in Bodegraven wordt gehouden.