Amalia Concours Annemieke Buizer

Annemieke en Caroline in de Z1 en de Z2 op het Amalia Concours

Annemieke en Caroline Buizer zijn dit weekend gestart op het Amalia Concours te Stal Groenewoude. Het 15e Amalia Concours was van 27 april t/m 29 april 2018. Drie dagen lang werd er volop dressuur gereden in alle klassen. Een dressuurwedstrijd voor paarden en ponyruiters waarbij leuke overall prijzen te winnen zijn.

Annemieke Buizer
Givency voor het eerst Z2 gestart tijdens Amalia concours ondanks dat alle wissels er nog niet helemaal op zitten en sommige dingen nog niet helemaal bevestigd zijn super blij met deze scores! Dag 1 een 4e en 1e plaats met 216,5 222,5, dag 2 232,5 en 223 en 2x 2e plaats. Eerste 7 winst puntjes binnen en weer in het Prinsenhofruiters team voor het CHIO mogen rijden!

Caroline Buizer
Dit weekend voor het eerst Z1 gestart op het Amalia Concours met Be Fair wat voor mij zelf nog erg spannend was of ik dat al kon. Vrijdag zijn wij 1e & 2e geworden met 3 winstpunten en overal winnaar van het Z1. Zaterdag gingen me proeven ietsje minder. Maar zijn we 1e & 5e geworden met ook 3 winstpunten, ’s avonds hebben we nog een kür op muziek gereden die we tot bijna niet hebben kunnen oefenen daar zijn we 2e mee geworden met 70% van alle klasse’s bij elkaar .. en ook zijn we overal winnaar van het weekend Z1 geworden. Onwijs blij met dit fantastische paardje nu rustig aan verder trainen.

Amalia Concours Caroline Buizer Amalia Concours Annemieke BuizerAmalia Concours Annemieke Buizer