Annemieke Buizer

Annemieke en Caroline winnen op het Amalia concours en naar de voorrondes CHIO

De zussen Annemieke en Caroline Buizer mogen naar de voorrondes voor het CHIO! Afgelopen weekend hebben de meiden het Amalia concours 2017 gereden. Het Amalia concours vind plaats op Stal Groenewoude in Hazerswoude-Dorp.

Annemieke Buizer met Givency: Amalia concours officiële Z1 en kür debuut gereden
Annemieke was vrijdag 28 april 1e en 2e met 230 en 217 punten.  Zaterdag 29 april werd ze twee keer 1e met 230 en 233 ondanks wat spanning. Daarna heeft ze voor het eerst haar kür op muziek gereden die donderdag pas klaar was (en waar ze heel blij mee is). Uiteindelijk Z1 en ook de overall prijs kür gewonnen met maar liefst 72,83%. Givency was superbraaf. En super gaaf voor Annemieke Buizer, weer in het team voor de Prinsenhofruiters. Op naar de voorrondes voor het CHIO!

Caroline Buizer met Be fair: Amalia concours overal winnaar van de M1
Zaterdag 29 april reed Caroline
2 minder fijne proeven. Caroline en Be fair hadden wat spanning wat helaas terug kwam in de proeven, uiteindelijk  en 4e & 5e plaats maar wel met maar liefst 199,5 & 192,5 punten dus 3 winstpuntjes rijker. Zondag 30 april ging het gelukkig wat beter gelukkig met een 5e plaats met 191 punten en een 1ste plaats met maar liefst 212,5 punten. Door dit totaal werden zij samen overal winnaar van de M1 beste 3 proeven. En helemaal mooi, ze mogen daarbij in het Team van Prinsenhofruiters naar de voorrondes van het CHIO.

Caroline Buizer Annemieke Buizer Annemieke Buizer Annemieke Buizer Annemieke Buizer Annemieke Buizer