Annemieke in team Prinsenhofruiters 1e dag aan kop CHIO selectie

Annemieke Buizer heeft vandaag in het team van de Prinsenhofruiters voor het CHIO Zuid-Holland gereden.  Het team bestaat uit Annemieke buizer, Emma van der Hooven, Bent de Graaf en Mike Balm.

Het CHIO is een groot, jaarlijks spring- en dressuur-concours in Rotterdam. De Stichting CHIO Rotterdam organiseert in 2016 in samenwerking met de Rotterdamsche Manège voor de veertiende maal een dressuurcompetitie voor équipes van KNHS-verenigingen die in de provincie Zuid-Holland zijn gevestigd. Iedere vereniging gevestigd in de provincie Zuid-Holland kan een team afvaardigen van vier ruiters waarvan twee ruiters een M1/M2-proef en twee ruiters een Z/ZZ/ZZL-proef rijden. De competitie bestaat uit een selectie ronde die tijdens het ‘Pinksterweekend’ plaats vindt. De halve finale en de finale vinden plaats op zondag 26 juni, de slotdag van het CHIO Rotterdam.

Tijdens het Pinksterweekend zondag 15 en maandag 16 mei vindt op het CHIO terrein bij de Rotterdamsche Manege weer de selecties plaats voor de halve finale van Rabobank CHIO Zuid Holland Cup.

In deze selectie staan de Prinsenhofruiters de 1e dag aan kop op het CHIO Zuid-Holland Cup. Deze uitslag kan je vinden op de CHIO website onderdeel Rabobank CHIO Zuid-Holland Cup Dressuur.