Annemieke Kyramante

Annemieke met Kyramante hoogste score en elite verklaard

Annemieke Buizer met de merrie Kyramante.

20 Oktober 2018 – Manege De Prinsenstad
Kyramante-strh (Everdale x Olivi) gisteravond VWF prinsenstad gereden weer mooie ervaring erbij met nette punten in haar lijstje!

17 oktober 2018
Kyramante-STRH. best scorende driejarige
Het fokprodukt van Jan Streppel en Stephan Haarman uit Wilp wist gisteren tijdens de IBOP in Delft de hoogste score te bemachtigen onder de driejarige merries. Deze Everdale dochter uit Armante (Olivi x Jazz) scoorde 78,5 punten. Onder amazone en eigenaresse Annemieke Buizer kreeg de merrie 8’en voor de draf, galop en rijdbaarheid. Tevens werd de merrie aansluitend elite verklaard.
Annemieke
Gisteren Ibop proef gereden en daarmee met 7,5 en een aantal 8en in haar lijstje met een totaal van 78,5 punten is Kyramante-STRH ( Everdale x Olivi) elite geworden!

78.5 voor Everdale-dochter
Met 78,5 punten was de Everdale-dochter Kyramante-STRH van Annemieke Buizer de best scorende driejarige. Deze fijne merrie scoorde 8’en voor de draf, galop en rijdbaarheid en kon aansluitend elite worden verklaard. Kyramante komt uit de merriestam van Jazz.

Pluvinel jonge paarden competitie
September 2018
Kyramante-strh everdale x olivi net 2 maandjes onder het zadel en super braaf en nette punten weten te behalen mooie ervaring rijker en goede voorbereiding voor de ibop!

Annemieke Kyramante

Annemieke Kyramante

Annemieke Kyramante

Annemieke Kyramante Annemieke Kyramante Annemieke Kyramante Annemieke Kyramante Annemieke Kyramante Annemieke Kyramante

Annemieke Kyramante