Annie musical

Annie paarden / pony musical

Annie is een musical uit 1977 op basis van de strip Little Orphan Annie van Harold Gray. Het idee om er een musical van te maken kwam van Martin Charnin. De musical werd voor het eerst vertoond op 21 april 1977 in New York. Hij is wereldwijd in meerdere landen opgevoerd. Zo was de musical bijna zes jaar te zien op Broadway. De musical bracht ook veel spin-offs voort waaronder drie films.

Op Parkzicht is er zaterdag 12 december een hele mooie Annie paarden / pony musical met;

  • Voltige
  • Kür
  • Carrousel
  • Mennen
  • Vier tal
  • Meertal

De Annie paarden /pony  musical is vanaf 17:00 op Pensionstal Parkzicht.
Iedereen is van harte welkom!!!


Het Annie verhaal van Wikipedia;

Annie is een kind van 11 jaar met een bos rode krullen. Ze woont in een weeshuis  dat geleid wordt door Miss Hannigan, die uitsluitend op eigen gewin uit is. Haar ouders hadden op een briefje genoteerd dat ze haar zouden komen ophalen. Elke dag hoopt ze dat ze opdagen maar dat gebeurt niet.

Annie staat samen met de andere meisjes onder het harde regime van Miss Hannigan. Ze moeten al haar klusjes doen en ’s morgens heel vroeg opstaan om te beginnen poetsen. Wanneer op een dag Grace Farrell, de assistente van miljonair Oliver Warbucks, naar het weeshuis komt, verandert Annies leven drastisch. Grace Farrell komt een kind halen om hem/haar tijdens de kerstvakantie bij hen te laten logeren en ze kiest Annie.

Het blijkt enorm goed te klikken met Daddy (Oliver Warbucks) en ze gaan samen op zoek naar Annies ouders. Dit blijkt echter niet zo’n makkelijke klus want het enige dat Annie aan haar ouders bindt, is een zilvermedaillon dat ze bij haar hebben achtergelaten. Vanaf het moment dat geld beloofd wordt aan degene die iets meer over de ouders van Annie kan vertellen, komen er enorm veel koppels over de vloer die beweren dat zij Annies echte ouders zijn.

Miss Hannigan heeft geld geroken en beslist om samen met haar broer en zijn vriendin een plan uit te dokteren zodat ze het geld te pakken krijgen. Rooster Hannigan en Lily doen zich voor als de ouders van Annie maar ze vallen uiteindelijk door de mand want Daddy ontdekt dat Annies ouders reeds jaren geleden gestorven zijn. Annie wordt uiteindelijk door Daddy geadopteerd.

 

Annie musical