Doe jij ook mee op goede vrijdag? Paardrijden, paaseieren zoeken, pony versieren en meer…

Op goede vrijdag 2 april (dat is de de vrijdag voor Pasen) organiseren wij een leuke activiteit voor de kinderen. De dag bestaat uit 2 delen.

  • 1 van 10:00 tot 13:00
  • 1 van 12:30 tot 15:30

Er is van alles te doen zoals;

  • PAARDRIJDEN/PONYRIJDEN – Je gaat je paard of pony opzadelen en daarna 3 kwartier gezellig in een groep rijden
  • PAASEIEREN ZOEKEN – Paaseieren zoeken! Rond en om de manege liggen heel veel paaseieren verstopt, ook liggen er een aantal gouden eieren die jullie kunnen vinden die een extra prijs opleveren!
  • PONYVERSIEREN – De pony’s en paarden hebben na je les allemaal vrij en gaan ze een goede poetsbeurt geven. Alle kinderen worden in groepjes verdeeld en krijgen per groepje een pony / paard toegewezen. Ze mogen deze pony of paard met hun groepje mooi poetsen, invlechten en versieren. Neem van tevoren allemaal wat versiersels, elastiekjes, bloemetjes etc. mee want het groepje dat de mooist versierde pony / paard heeft, krijgt een verrassing.
  • PANNENKOEKEN ETEN – We sluiten de activiteit af met lekkere Pannenkoeken! (broodjes zijn er ook hoor voor diegenen die niet zo van pannenkoeken houden.)

OPROEP! Als er nog ouders zijn die kunnen helpen, heel graag!
Aanmelden in de kantine. Tot vrijdag…

De activiteit bestaat uit twee sessies, 1 van 10:00 tot 13:00 en 1 van 12:30 tot 15:30. Bij inschrijving voorkeur van tijd opgeven. De activiteit kost 15 euro pp contant betalen in de kantine.

Afbeelding credits: QHP PAASHAAS OREN MUTS