Manege Hitland E-quine

Donderdag 16 juni komt E-quine met haar leerlingen naar Manege Hitland

Donderdag 16 juni komt  E-quine met haar leerlingen naar Manege Hitland om Jimm en Thunder te “behandelen”. E-quine had een oproep op Facebook geplaatst voor als je een uitdaging hebt met je paard waar je wel wat hulp bij wilt, maar ook als het je leuk lijkt om een les te krijgen van een van onze studenten in een bepaald thema. Ze werden overspoeld met reacties.

Wat is E-quine? Zijn paarden je passie? Dan is e-quine.com je studiecentrum! Ze behandelen tal van onderwerpen in aparte e-cursussen zodat je zelf kunt kiezen wat je leert. E-quine.com is het kennisplatform dat zorgt dat jij toegang krijgt tot alle kennis over paarden. En dan op de mooiste manier die er te bedenken is: met losse e-cursussen, in je eigen online leeromgeving, vol filmpjes, interactieve oefeningen, voorbeelden en testen. Zo kan je leren wat je wilt en wanneer je dat wilt, op je pc of je tablet.

Donderdag 16 juni komt  E-quine met hun derdejaars studenten naar Manege Hitland. Jimm gaan ze helpen wat meer ontspannen te maken en met Thunder gaan ze aan de slag voor het trailer laden. Ze zijn er op 12:00 en natuurlijk is iedereen welkom om te komen kijken (zo lang de lessen niet worden verstoord uiteraard). To donderdag…