FNRS paspoort

F proefjes van de FNRS gaan oefenen in de Herfstvakantie

UPDATE: De dag start om 9:30, dan kunnen de kinderen worden gebracht en om 16:00 kunnen ze weer worden opgehaald. En natuurlijk krijgen ze tussen het proefjes oefenen door wat te eten en te drinken.


In de herfstvakantie organiseren wij voor de kinderen diverse activiteiten. Dinsdag 21 oktober is er een ponydag waar we op die dag de F proefjes van de FNRS gaan oefenen. Het beloofd een leerzame dag te worden voor iedereen die graag wil beginnen en al is begonnen met de F proefjes.

Er komt een clinic door ervaren amazones die laten zien hoe je een proef moet rijden met uitleg door een instructrice. Ook is er een instructiefilm waar alles nog eens extra wordt doorgenomen. De rijbaanfiguren worden nog eens extra uitgelegd en er wordt ook instructie gegeven over hoe een wedstrijddag van de FNRS er uit ziet.

De kinderen worden in verschillende groepjes verdeeld en op elk niveau worden er proefjes gereden. Tijdens deze les zullen de kinderen ook minstens 1 keer van pony of paard ruilen (geldt niet voor privé pony’s/paarden).

Tussen de middag krijgen de kinderen een lunch met pannenkoeken en broodjes. In de middag gaat Annemieke met haar paard Be Fair een Kür op muziek laten zien!

Kosten € 20,– manege pony/paard en € 12,50 privé pony/paard.

Hitland team