annemieke buizer

Givenchy naar de Subli selectie kampioenschapselectie 4 jarigen

Annemieke Buizer heeft 14 juni met Givenchy een nette 6e plaats (van de 19) behaald met 71,20% op de Subli selectie kampioenschapselectie in Etten-Leur voor 4 jarigen.


 

KNHS-Subli Kampioenschap Jonge Dressuurpaarden

Talentontwikkeling van jonge paarden is één van de speerpunten van de KNHS. In 2010 heeft de KNHS in samenwerking met haar official partner Subli Paardenvoeders het KNHS kampioenschap voor vier-, vijf- en zesjarige dressuurpaarden geïnitieerd.

Het voornaamste doel van het KNHS-Subli Kampioenschap Jonge Dressuurpaarden is het nastreven van een juiste ontwikkeling van jonge dressuurpaarden. Het kampioenschap bestaat uit een aantal wedstrijden die in competitieverband worden verreden en wordt afgesloten met een finale. Speciale dressuurproeven voor jonge paarden zorgen voor een verantwoorde opbouw.

Vrije proeven

Tijdens het KNHS-Subli Kampioenschap wordt er gewerkt met vrije proeven. Deze proeven staan niet in het dressuurproevenboekje, Zowel de voorbeeldproef als de zelf samengestelde vrije proef wordt uit het hoofd gereden.

WK Jonge Dressuurpaarden

De beste vijf paarden in de finale van de vier- en vijfjarigen plaatsen zich voor het selectietraject voor het WK Jonge Dressuurpaarden in Verden (Duitsland).

 

annemieke buizer