Hitland Halloween

Herfst Halloween speurtocht Manege Hitland

Zaterdagavond 17 oktober komt er een Herfst Halloween speurtocht. Deze speurtocht gaat door het Hitland bos en is leuk en eng! De speurtocht is zonder pony’s. Kosten zijn €3,- euro per persoon met griezelfrietjes en limonade siroop per groepje.

De herfst Halloween speurtocht begint om 17:00. Alle kinderen worden in groepjes verdeeld, ongeveer 6 per groep en zullen onder begeleiding om de vijf minuten vertrekken vanaf stal.  Het zou dus best kunnen gebeuren dat er sommige groepjes even moeten wachten tot ze kunnen beginnen met de speurtocht. De speurtocht zal ongeveer een uurtje duren en tijdens de speurtocht kom je griezels en heksen tegen waar je opdrachten moet doen.

Na afloop is het in de kantine lekker griezelfrietjes eten en limonade drinken en wordt na afloop Miss Halloween 2015 bekend gemaakt en het winnende groepje van de speurtocht. Natuurlijk krijgen de kinderen een aandenken aan deze avond. Evelien, onze speurheks zal de route al in de middag gaan uitzetten en om 16.30 mogen alle hulp heksen en griezels die ons komen helpen met de speurtocht verzamelen in de kantine en even aanmelden bij Evelien en Jeannette.

Voor Halloween vragen wij vrijwilligers! De kinderen gaan onder begeleiding van 1 volwassene per groepje.