ponyweek manege hitland

Herfst ponykamp van dag tot dag…

Wist je dat er deze week op de manege een Herfst ponykamp is. En ze doen allemaal leuke dingen! Een overzichtje van dag tot dag….

  • Zondag; de eerste dag van het ponykamp (om 16:00 verzamelen) kennismakingsspel, spelletjes te paard en het dierengeluidenspel in het bos.
  • Maandag; schrik- en obstakeltraining, buitenrit, springen, grondwerk, trailerladen, dressuur en slobber en fruitmix maken voor de paarden.
  • Dinsdag; levend ganzebord paarden, versier-je-paard (en jezelf) wedstrijd, botten en spieren Swing (zie filmpje), carrousel en film kijken.
  • Woensdag; training door Annemarie van der Toorn, grote Chaos-spel, cakejes, hoefijzers en fotolijstjes versieren, chocoladeletters maken, grondwerk en trailerladen, langlaufparcours in de binnenbak, dressuur en film kijken in de ’thuisbios’
  • Donderdag verslag… Gisteren zijn we de dag begonnen met een professionele fotoshoot, ’s middags een excursie naar stal Brooijmans waar we met trekpaarden hebben gereden en op de menwagen gingen we ringsteken. Ook hebben we gezien hoe een trekpaard van 800 kg naar de hoefsmid gaat. Tot slot mochten de meiden touwtrekken tegen 2 trekpaarden. Na het eten hebben de meiden voltige op de bok geoefend. Daarna gingen de oudere meiden een dropping doen.
  • Vrijdag verslag… Vanmorgen (vrijdag) mochten de meiden een beetje uitslapen en na het ontbijt gingen we met 16 paarden carrouselrijden. ’s Middags kwam de hoefsmid een clinic geven en daarna heeft een groepje meiden nog voltige gedaan met Update. Aan het einde van de middag mochten de meiden nog een laatste keer trailerladen. Alle paarden die de afgelopen dagen nog moeilijk waren, liepen er probleemloos in, dankzij de intensieve training van de meiden. De leiding is supertrots! Vanavond hebben we gegourmet en we sluiten de avond af met bonte avond en disco.

Morgen sluiten we met zijn allen de week af en is het helaas alweer voorbij. Het was een topweek! Groetjes Diane

Bekijk de foto’s van het Herfst ponykamp op de Facebook pagina van Manege Hitland.

 

ponyweek manege hitland ponyweek manege hitland ponyweek manege hitland ponyweek manege hitland ponyweek manege hitland 0T0A9297 ponyweek manege hitland ponyweek manege hitland ponyweek manege hitland ponyweek manege hitland ponyweek manege hitland ponyweek manege hitland ponyweek manege hitland ponyweek manege hitland ponyweek manege hitland ponyweek manege hitland