Kwartaalbrief 1e kwartaal 2018 Manege Hitland

Beste Manegeklanten,

Allereerst namens familie Buizer en team Hitland een heel gelukkig, gezond en sportief 2018 !!

Voor jullie ligt de eerste kwartaalbrief van 2018.
Zoals al eerder aangegeven gaan de prijzen vanaf 1 januari 2018 omhoog, op de website staan de nieuwe lesgelden vermeld. De kinderfeestjes en kluisjes stijgen  met 1 euro. De Leaseprijzen en Stallingskosten gaan ook omhoog, dit heeft allemaal te maken met de verhoging van de prijzen van het stro e.d.

Zondag 7 januari is er vanaf 13:00 uur een nieuwjaarsborrel op manege Hitland, Joyce met haar Carrousel groep zorgt voor een leuke demonstratie en ook maken wij de Clubkampioenen van de tweede helft van 2017 bekend.

Ben je enthousiast geworden na de demonstratie, momenteel is er plek in de Carrouselgroep, kom eens vrijblijvend kijken op woensdag van 20:00 uur tot 21:00 uur.

Lessen dienen nog steeds 24 uur van te voren afgezegd te worden, dit geld ook voor losse lessen.

Dit kan telefonisch doordeweeks tussen 15:00 uur en 22:00 uur en in het weekend van 8:30 tot 17:00 uur, nog beter is om te mailen, u zult niet gelijk een antwoord krijgen maar we zien wel dat er op tijd gemaild is.

Op 21 januari, 25 februari, 25 maart en 22 april staan er weer FNRS wedstrijden gepland.

Zolang het weer slecht is zullen wij proberen om in groepjes 10 minuten in te rijden in de binnenbak, dit is een gunst, uiteraard ben je vrij om in de buitenbak in te rijden.

Bij het opgeven van een wedstrijd moet er vanaf nu direct betaald worden, bij afzeggen ben je je inschrijfgeld dan ook kwijt. Inschrijven is mogelijk tot de donderdag voor de wedstrijd.

Met vriendelijke groet

Team Hitland

Manege Hitland 1e kwartaalbrief 2018