Kwartaalbrief 3e kwartaal 2018 Manege Hitland

Beste manegeruiters en pensionklanten,

Voor jullie ligt de nieuwsbrief voor het derde kwartaal van 2018.

Allereerst is de nieuwe privacy wet sinds 25 mei een feit. Dit betekend dat we toestemming nodig hebben van jullie of wij wel of niet foto`s mogen plaatsen. Bij de bar liggen hier formulieren voor, als je deze of je ouders nog niet hebben ingevuld dan graag zo spoedig mogelijk doen.

Zomer vakantie
De zomervakantie staat weer voor de deur en dat betekend dat er veel mensen afwezig zullen zijn, als het goed is heb je je vakantie opgegeven bij de bar, zoniet dan zo snel mogelijk doorgeven.
Zoals elk jaar zal er een zomerrooster komen, let goed op of je les niet is verplaatst. Raadpleeg hiervoor de website.

Open dag zaterdag 22 september 2018
Zaterdag 22 september organiseren we weer een gezellige open dag met vele stands en demonstraties.
Dit betekent dat de lessen op zaterdag 22 september 2018 na 11:30 uur vervallen.

Lessen
De klanten van de zondag hebben dit kwartaal 14 zondagen, en een kwartaal bestaat uit 13 lessen, dat betekend dat je 1 zondag in dit kwartaal dan niet rijd( eventueel een zondag van je vakantie)
Let op! De lessen dienen nog steeds 24 UUR van tevoren afgezegd te worden, dit geldt voor zowel het abonnement als losse lessen, uitsluitend per mail info@rchitland.nl. Mocht u geen reactie terug hebben gehad, staat het wel geregistreerd. Indien niet tijdig afgezegd is worden ze in rekening gebracht.
Zorg dat u een half uur van te voren aanwezig bent (melden bij de bar) om te kunnen poetsen en zadelen. Indien u niet in staat bent om zelf te zadelen mag u altijd om hulp vragen.

Betalingen
Wij geven de voorkeur aan het betalen per bank. Dus indien mogelijk, willen we u vragen het lesgeld te pinnen of over te maken. Let goed op dat in de omschrijving duidelijk staat voor wie en voor welke les het is. Let er ook op of de naam van de rekeninghouder overeenkomt met de achternaam van het kind waar de betaling voor is. Betaling van de kluisjes geldt per 1 juli ook voortaan per kwartaal betalen.
Het rekeningnummer is: NL45INGB0653233876 t.n.v. G.B. Buizer

Wij wensen jullie een fantastische zonnige zomervakantie

Met vriendelijke groet Team Hitland

Manege Hitland 3e kwartaalbrief 2018