Kwartaalbrief 4e kwartaal 2018 Manege Hitland

Beste manegeruiters en pensionklanten,

Voor jullie ligt de nieuwsbrief voor het vierde kwartaal van 2018.

Lessen
De klanten van de maandag hebben dit kwartaal 14 maandagen, en een kwartaal bestaat uit 13 lessen, dat betekend dat je 1 maandag in dit kwartaal dan niet rijd( eventueel oudejaarsdag)
Let op! De lessen dienen nog steeds 24 UUR van tevoren afgezegd te worden, dit geldt voor zowel het abonnement als losse lessen, uitsluitend per mail info@rchitland.nl. Mocht u geen reactie terug hebben gehad, staat het wel geregistreerd.
Indien niet tijdig afgezegd is worden ze in rekening gebracht.
Zorg dat u een half uur van te voren aanwezig bent (melden bij de bar) om te kunnen poetsen, hoeven uitkrabben en zadelen. Indien u niet in staat bent om zelf te zadelen mag u altijd om hulp vragen.
Privelessen dienen vanaf nu 48 uur van te voren afgezegd te worden.

Let op i.v.m. met de komende feestdagen vervallen de lessen op eerste(gesloten) en tweede Kerstdag, Oudejaarsdag en Nieuwjaarsdag.
Op Kerst avond zullen er ook geen lessen zijn die schuiven naar de middag, hier wordt je nog over geïnformeerd.
Probeer de lessen nu al in te halen, na 31 december vervallen ze.
Wel hebben we op tweede Kerstdag, Oudejaarsdag en Nieuwjaarsdag een Lease actie, de Manege zal geopend zijn op deze dagen van 10:00 tot 15:00 uur.
Je betaald op deze dagen 10 euro voor een pony en 15 euro voor een paard, direct te betalen bij opgeven.

Betalingen
I.v.m. de BTW–verhoging per 1 januari 2019 zullen wij de prijzen per 1 januari 2019 aanpassen, raadpleeg hiervoor de website.

Wij geven de voorkeur aan het betalen per bank. Dus indien mogelijk, willen we u vragen het lesgeld te pinnen of over te maken.
Let goed op dat in de omschrijving duidelijk staat voor wie en voor welke les het is. Let er ook op of de naam van de rekeninghouder overeenkomt met de achternaam van het kind waar de betaling voor is. Betaling van de kluisjes geldt per 1 juli ook voortaan per kwartaal betalen.
Het rekeningnummer is: NL45INGB0653233876 t.n.v. A&M Buizer Hitland vof

Hou de website en Facebook in de gaten voor leuke acties tijdens de vakanties.

Wij wensen jullie alvast Fijne Feestdagen!

Met vriendelijke groet Team Hitland

Manege Hitland 4e kwartaalbrief 2018