FNRS 4 sterren Manege Hitland

Manege Hitland 4 sterren manege

Zeer trots zijn de eigenaren en medewerkers van Manege Hitland. Vanaf nu mag de Manege een ster toevoegen! In plaats van 3 sterren is Manege Hitland nu een 4 sterren manege geworden. De manege is sinds mei 2014 in het bezit van de Familie Buizer, in een jaar tijd hebben ze een ster erbij gekregen. Bij de laatste controle was FNRS was zeer tevreden!

FNRS Sterrensysteem

Binnen een groeiende markt is het van belang dat uw bedrijf zich weet te onderscheiden. De FNRS ondersteunt u met producten en diensten die bijdragen aan een hoger kwaliteitsniveau van dienstverlening. Om de consument inzicht te geven in die kwaliteit is het sterrensysteem ontwikkeld.
Het aantal sterren van een bedrijf is duidelijk zichtbaar op het sterrenbord dat onder het FNRS Gevelbord hangt. Er is minimaal 1 ster te behalen, het maximum aantal te behalen sterren is 5.

FNRS Controle

FNRS Ruitersportcentra worden éénmaal in de 2,5 jaar gekeurd voor het veiligheidscertificaat en het sterrensysteem door een onafhankelijke inspecteur. Tijdens deze keuring wordt vastgesteld of het bedrijf nog voldoet aan de eisen die gesteld zijn aan het veiligheidscertificaat. Vervolgens wordt voor het sterrensysteem een keuringsrapport opgemaakt. De behaalde punten in het keuringsrapport geven aan hoeveel sterren uw bedrijf heeft behaald, met een maximum van vijf sterren. Naast het keuren geven keurmeesters ook advies en punten ter verbetering.

Meer over Het FNRS Sterrensysteem

FNRS 4 sterren hitland