Paddestoelen speurtocht

Paddenstoelen puzzeltocht op je pony door het Hitland bos

Voor de jongste kinderen organiseren we op zondag 5 oktober een “paddenstoelen” speurtocht door het Hitland bos. De herfst is dan begonnen en we zetten dan een route uit waar jullie samen met jullie vader en/of moeder een route met paddenstoelen moeten volgen en komen jullie onderweg vragen tegen die jullie moeten beantwoorden. Heerlijk stappen op de rug van je lievelingspony door het herfstige Hitland bos. Natuurlijk mogen er ook privé pony’s mee doen, maar wel onder begeleiding van hun ouders of verzorgers.

In kleine groepjes gaan jullie het bos in en het is de bedoeling dat jullie vaders en/of moeders jullie pony’s vasthouden d.m.v. een halstertouw. Is je vader of moeder bang voor pony’s of hebben ze er te weinig ervaring mee dan moet je dat wel even zeggen, er wordt dan voor een andere begeleider gezorgd. De begeleiders moeten voor goed schoeisel zorgen omdat de rit over de ruiterpaden loopt. De groep met de meeste vragen goed wint natuurlijk iets leuks en alle kinderen krijgen weer een leuke herinnering.

Na de puzzelrit Lekker opwarmen in de kantine en als iedereen klaar is met de rit is er lekker soep voor iedereen met broodjes en drinken. (ook voor de ouders en/of begeleiders). Weet je zelf al een leuk groepje, geef het dan even door achter de bar. Wees er snel bij want vol is vol!! Kosten: € 15,00 per kind.

Wist je dat… Annemieke, Marjolijn en Caroline nog een aantal hele lieve shetland pony’s hebben die ook mee mogen doen????
Vraag hier gerust om hoor!