Penny manege Hitland

Penny kerstmiddag op manege Hitland met een X-mas goodiebag!

De decembermaand staat voor veel kinderen in het teken van feest en kadootjes. Penny wil hier graag aan bijdragen, in samenwerking met manege Hitland. Dit omdat manege Hitland heeft meegedaan aan de liefste manegepony van 2014. Penny heeft een Kerstactie bedacht. De Penny trekt lezers naar manege Hitland door een Penny kerstkado aan te bieden de; X-mas goodiebag!

Op maandag 22 december wordt er een leuke kerstmiddag georganiseerd door Penny en manege Hitland. Tijdens deze middag kunnen kinderen kennis maken met de pony’s, rondkijken op de manege en natuurlijk (gratis) paardrijden. Na afloop ontvangen de kinderen een Penny X-mas goodeibag vol met leuke cadeautjes.

Met deze Penny Kerstactie willen we ervoor zorgen dat kinderen in de buurt op een leuke, laagdrempelige manier in aanraking komen met manege Hitland en kennis maken met de pony’s en wellicht besluiten om vaker te komen rijden! Penny zal ook op Penny.nl, in de Penny app, op de Facebook Penny pagina, Twitter, Instagram en YouTube volop aandacht aan de actie geven en aan manage Hitland geven.

Kom maandag 22 december voor een gezellige kerstmiddag en natuurlijk voor de Penny X-mas goodeibag vol met leuke cadeautjes!