ponyweek

Pony instructieweek

21 juli is het zo ver…de eerste pony instructieweek gaat beginnen!

Met heel veel enthousiasme hebben we de weken voorbereid en we gaan de weken met plezier tegemoet.

We beginnen de eerste ponyweek van de zomervakantie met een hele leuke groep kinderen onder andere ook met een groep privé pony’s van pensionstal Parkzicht en daarom hebben we besloten deze groep te splitsen naar manege Hitland en pensionstal Parkzicht en jullie horen zo spoedig mogelijk in welke groep jullie horen. Het is wel leuk als er sommige activiteiten gezamenlijk worden gedaan maar dat gaan we allemaal regelen in die week.

Alle kinderen zijn maandag 21 juli van harte welkom om 10.00 in de kantine van manege Hitland en pensionstal Parkzicht, daar worden de pony’s en paarden ingedeeld.
Werkende ouders, als jullie de kinderen wegens omstandigheden eerder willen brengen kan dit natuurlijk! En ook evt. later ophalen maar wel even aan ons doorgeven alstublieft.

De dag duurt tot na het avondeten, dit zal ongeveer tussen 17.30 en 18.00 zijn. Het avondeten willen we ook gezamenlijk doen op manege Hitland, de kinderen van pensionstal Parkzicht zullen daar heen gebracht worden. Als u de kinderen daar niet kunt ophalen, worden ze door ons weer naar de Hoofdweg gebracht maar dat zal dan rond 18.00 uur worden.

  • Vergeten jullie geen cap mee te nemen en alvast je naam er in schrijven?(ook in je laarzen).
  • Doe dit ook met eventueel poetsspullen, halster, touw, als je die mee wilt nemen, dit is om misverstanden te voorkomen.
  • Rijlaarzen of goede rijschoenen met chaps is verplicht! GEEN gymschoenen !!!
  • Op manege Hitland en pensionstal Parkzicht zijn rijlaarzen en caps te leen.

Nemen jullie a.u.b. geen waardevolle dingen mee, alle begeleiding is in het bezit van een mobiele telefoon als er in tijd van nood naar huis gebeld moet worden. Het is heel storend voor de groep als er steeds van en naar huis gebeld wordt tijdens de activiteiten door de kinderen en ouders.

Bij mooi weer is het mogelijk dat we met de kinderen naast het pony rijden ook nog gaan zwemmen, houden jullie er rekening mee door voor de zekerheid elke dag een handdoek en zwemkleding mee te geven. (behalve bij regen).

Vrijdagavond is er bonte avond op manege Hitland!!! (na het avondeten tot ongeveer 19.30). Studeer met jullie vriendinnen of alleen een leuke act in en wie het beste en origineelste is kan een prijsje winnen. (mag een dansje, goochelact, zangact zijn of quiz….maakt niet uit).

Wij verzoeken iedereen om op de deelname lijst even goed te kijken of alle gegevens wel zijn doorgegeven, bijv. telefoonnummers, medicijngebruik, zwemervaring etc. Ook heeft nog niet iedereen het (volledige) bedrag aan ons betaald, willen jullie daar alstublieft zorg voor dragen voor aanvang van de ponyweken?

Onze begeleiding bestaat uit erkende instructrices, allen in het bezit van BHV en EHBO diploma.

Wij wensen jullie veel succes en plezier deze ponyweken!

Team Hitland / Parkzicht
Marjolijn, Annemieke, Caroline, Diane, Leanne, Esmee, Mariëlle, Irene, Anita en Jeannette