Pony lease actie in de zomervakantie 2018

Een geweldige pony lease actie in de zomervakantie van 2018. In week 31 (30 juli t/m 5 augustus) en week 32 (6 augustus t/m 12 augustus) kan je een pony of paard leasen voor slechts €135 voor 1 hele week, 7 dagen. Dit is alleen voor de wat meer ervaren ruiters. Wil je weten of je een week kan leasen, vraag voor meer info in de kantine. Wees er snel bij voor jouw lievelingspony of favoriete paard!

(de pony of het paard welke je in deze week least [week 31 of 32] mag mits nodig door de manege 1x per dag in de les gebruikt worden)


Leasepaarden
Bij Ruitersport Centrum Hitland kan je ook een paard/pony huren/leasen;

Paard/pony weekhuur met 1 uur vrij rijden per dag (exclusief lessen).
Paard/pony lease privé (alleen voor vaste klanten).
Als u een paard bij ons least, dan mag u daarmee 1x per leasedag een uur vrijrijden. Daarnaast mag u ermee wandelen op het terrein, losgooien in de paddocks en goed naverzorgen. Als u zelf een dag niet kunt komen, is dat uw eigen verantwoordelijkheid. In overleg kunnen wij hem gebruiken in de lessen. Ruilen van dagen is helaas niet mogelijk. Er mogen geen andere personen op rijden (m.u.v. uitstappen), alleen degene die least. Vraag aan de balie om meer informatie.