Amerigo

Sinterklaas op manege Hitland

Sinterklaas komt met zijn pieten naar manege Hitland. Hij komt voor alle kindjes die van paarden en pony’s houden. Sint is natuurlijk zelf ook paarden fan, vooral van zijn mooie witte Amerigo. Sint en Americo worden tijdens de jaarlijkse intocht verwelkomd door vele kinderen. En Americo rijdt met Sinterklaas over alle daken heen. Sinterklaas en zijn pieten komen kijken naar het leuke pieter parcours. Kom je ook, iedereen is welkom! Sinterklaas wordt woensdag 3 december vanaf half 3 verwacht…

Hij komt, hij komt
Die lieve goede Sint
Mijn beste vrind
Jouw beste vrind
De vrind van ieder kind

Mijn hartje klopt
Mijn hartje klopt zo blij
Wat brengt hij mij
Wat brengt hij jou
Wat brengt hij jou en mij?
Wie zoet is koek
Wie stout is krijgt de roe
Hij komt, hij komt
Die lieve goede Sint
Mijn beste vrind
Jouw beste vrind
De vrind van ieder kind

Daar staat hij al
Die lieve goede Sint
Mijn beste vrind
Jouw beste vrind
De vrind van ieder kind

Hij kijkt mij aan
En zegt: mijn lieve kin

Je best gedaan
Geen kwaad gedaan
Je krijgt wat van de Sint
Wat zal het zijn?
Taai taai en marsepein?

Bedankt, bedankt
Mijn lieve goede Sint
Mijn beste vrind
Jouw beste vrind
De vrind van ieder kind