FREESTYLE FOR KIKA EVENT

Sponsor Annemieke op het Freestyle for Kika event!

Op 21 september 2014 is het “FREESTYLE FOR KIKA EVENT” van 14:30 t/m 18:30, op deze dag zal er tal van shows gereden en gegeven worden kortom een dag om niet te missen. Dit showevenement is georganiseerd door The Holstein Music Promotions in samenwerking met Hippisch Centrum Dordrecht, waar het evenement plaats vindt. In totaal zijn er al 17 nationale en internationale aanmelding. Het gaat om een leuke dag, en een mooie bijdrage voor KiKa – Stichting Kinderen Kankervrij.

Voor dit event zoekt Annemieke Buizer sponsors. De combinatie met de meeste sponsors is de winnaar van het Freestyle For Kika event. Al het geld gaat naar KiKa – Stichting Kinderen Kankervrij‎. Je kan Annemieke al sponseren vanaf een bedrag van € 2,- euro. Dat kan op 2 manieren.

  1. Je plaats een bericht op de Freestyle for Kika event pagina op Facebook waarin je Annemieke Buizer tagt en het bedrag waarmee je haar wil sponseren. Geef je sponsor donatie voor Kika in een enveloppe met je naam en het bedrag aan Annemieke Buizer. Zij zorgt er dan voor dat het bedrag op het Freestyle for Kika event komt.
  2. Zit je niet op Facebook maar wil je toch Annemieke sponseren, geef dan je sponsor donatie voor Kika in een enveloppe met je naam en het bedrag aan Annemieke Buizer.

De winnaar mag zich de winnaar van het Freestyle For Kika 2014 noemen!

Kijk voor meer informatie over het event op de Freestyle for Kika event pagina op Facebook.
Kijk op de website voor het programma en volg de nieuwtjes kikaevent.webklik.nl


Britt Dekker

Zondag 21 september 2014, wordt op het Hippisch Centrum Dordrecht, het Freestyle for Kik event georganiseerd. Vanaf 11.00 uur zullen er activiteiten zijn rondom de paarden en Kika.
Om 15.00 uur gaat het hoofdprogramma beginnen want inhoud dat er 17 amazones/ruiters hun küren op muziek met hun paard zullen laten zien. Zij hebben zich al enige weken ingespannen om sponsoren te vinden en zo geld in te zamelen voor Kika, dit gaat geweldig goed en er is al veel bij elkaar gespaard.

Er zal die avond ook een loterij en een veiling plaatsvinden die gepresenteerd zal worden door Britt Dekker. De entree bedraagt €5,- en dan heeft u meteen een lot voor de loterij.

Er zal ook een Kika fair zijn. Kramen waar u lekker rond kunt snuffelen, of u kunt zelf een stand huren en helpen dit evenement tot een succes te brengen.

Voor de kinderen is er uiteraard ook genoeg te doen. Er zal een kindervoorstelling zijn, ze kunnen geschminkt worden en nog vele andere dingen.

Aan het eind van de avond, rond 20.00 uur, zal de cheque aan Kika overhandigd worden.

We hopen u te kunnen ontvangen en met ons Kika te steunen
Locatie: Hippisch Centrum Dordrecht, Oude Veerweg 1A, Sliedrecht

Start datum/tijd: 21-09-2014 11.00
Eind datum/tijd: 21-09-2014 20.00


Kort overzicht van het programma Zondag  21 september 2014

  • Vanaf 11.00 uur tot 19.00 Kika Event Fair.
  • Vanaf 11.00 uur tot 15.00 Verschillende activiteiten op het terrein van Hippisch Centrum Dordrecht
  • Vanaf 11.00 uur tot 15.00 Verschillende demonstraties in de Kika Arena te bekijken vanaf de tribunes.
  • Vanaf 15.00 uur tot 19.00 Freestyle For Kika Event in de Kika Arena.
  • Kür Op Muziek presentaties.

Nationale en Internationale ruiters en Amazones zullen strijden om de Freestyle For Kika Award. Aangevuld met een uitgebreid Showprogramma. Er worden 1000 – 1500 bezoekers verwacht.

Programma Kika Event