Startlijst FNRS 15 september 2019

15 minuten voor starttijd losrijden / Versie A / Ringmeester: Caroline

Alles over FNRS proeven bij manege Hitland:

Alle paarden en pony’s die in de lease zijn op deze dag mogen 1x een proefje lopen. De “even” proeven F2 t/m F10 mogen theorie examen doen de 1e x dat ze in desbetreffende klasse gaan starten. Graag zelf doorgeven als je de theorie moet doen.

  • F1 en F2 moet je 1x rijden.
  • F3 t/m F8 moet je 2x rijden.
  • F9 t/m F20 moet je 3x rijden.

Daarna moet je door naar de volgende F. Wanneer je een FNRS proef extra wil rijden is dat altijd mogelijk alleen deze doet dan niet mee voor het clubkampioenschap.

Zorg dat je op tijd aanwezig bent (minimaal een uur voordat de proef begint). Je kunt dan je pony of paard alvast gaan poetsen, invlechten en opzadelen. Je mag NIET knippen aan de pony’s of de paarden!

Wijzigingen (bij voorkeur via de mail) uiterlijk tot vrijdag voor de wedstrijd doorgegeven (anders blijft het startgeld verschuldigd).

15 min. voor je starttijd losrijden. Let op de wedstrijd kan altijd uitlopen / inlopen waardoor je iets later of eerder start!

De beste 4 proeven van de 5 FNRS dressuur wedstrijden die in 2e half jaar van 2019 plaats vinden gelden voor het Clubkampioenschap 2e halfjaar 2019.

Vergeet je ruiterpaspoort niet mee te nemen.Iedereen heel veel succes!!!!

Manege Hitland_FNRS-Startlijst 15 september – versie 2