bambam penny

Stem op Bambam de Liefste Manegepony van 2014

Jippieeee… Bambam staat in de penny app!
En je kan op stemmen op Bambam als De Liefste Manegepony 2014!

Ruitersport Centrum Hitland is opgeven voor pony van de maand. Voor de Liefste Manegepony 2014 verkiezing is onze super leuke en lieve pony Bambam gekozen. Bambam is een welsh pony van 25 jaar waar heel veel kleine kindjes op hebben leren rijden. Bambam is een leuke lieve bruine pony met zwarte manen en een brede bles. Bambam is al jaren in bezit van de familie Buizer. Sinds kort staat hij op Manege Hitland, de manege die de dochters van de familie Buizer hebben overgenomen.

Wat moet je doen?

penny icon Download de De penny app op je smartphone of tablet. Open de Panny app, daar zie je een blok met Liefste manege pony 2014. Zoek tussen de leuke pony’s Hitland Bambam op en stem door middel op de hartjes te klikken. Met de hartjes kun je aangeven hoe leuk je de pony vindt. Het 1e hartje een beetje leuk tot jouw absolute favoriet, klik dan op het 5e hartje!

Heb jij de penny app nog niet op je telefoon? Download de app in jouw store:

app store google play

Wat kan je winnen?

In september mogen de drie pony’s met de meeste stemmen naar Horse Event komen met een bus vol fans. Daar wordt dan in de Penny Piste bekend gemaakt wie de grote winnaar is geworden van de Liefste Manegepony 2014 verkiezing en het geweldige prijzenpakket wint! Naast een busreis naar Horse Event én toegang voor dit fantastische paardenevenement voor alle maneges die in de top drie van de Liefste Manegepony 2014 voorkomen:

  • een weekend of midweek op Center Parcs Het Heijderbos
  • een vertroetelpakket voor de Liefste Manegepony 2014:

penny pakket