AnnemiekeBuizer-subli2

Subli competitie 5 jarigen gewonnen met Givency !

Annemieke Buizer heeft 24 juli 2016 de Subli competitie 5 jarigen gewonnen met Givency! De Subli cup in Nigtevecht bij Veldhuisen Stables is één van de selectiewedstrijden voor het kampioenschap jonge dressuurpaarden, De wedstrijd staat open voor 4 & 5 jarige paarden, zowel KWPN, BWP, NRPS, NRPS en KFPS kunnen zich opgeven.

Meer over de Subli competitie 5 jarigen.

En op de Facebook pagina van Subli Paardenvoeders het volgende bericht;

Hero ACB sterkste in Subli Jonge Dressuurpaarden Competitie te Nigtevecht

Nigtevecht – De Zhivago nakomeling Hero ACB bleek in Nigtevecht onverslaanbaar in de leeftijdsgroep voor vierjarige paarden. In de rubriek met 12 deelnemers behaalde Femke de Laat met Hero een score van 78,6% en bleef daarmee de nummer twee ruim voor. De tweede prijs ging naar Saskia Poel met Hero-K. De Charmeur zoon kreeg van juryleden Marlon van Wissen en Ruud Schaeffer 76,8% toegedeeld. Renate van Vliet reed Axia’s Happy U.S. (v.Jazz) met 73,8% naar de derde plaats.

Bij de vijfjarigen was er helaas minder deelname. Maar de twee prijswinnaars waren hierbij goed aan elkaar gewaagd. Uiteindelijk wist Givency (v.Astrello) te winnen. Annemieke Buizer reed Givency naar 72,6% en stijgt daarmee naar de voorlopige eerste plaatst in de tussenstand van de competitie. Marie Jose Timmermans werd tweede met Girl Power (v.Totilas) met 72,4%.

AnnemiekeBuizer-subli3 AnnemiekeBuizer-subli1AnnemiekeBuizer-subli6 AnnemiekeBuizer-subli5 AnnemiekeBuizer-subli4